Το βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το  in.gr λίγα λεπτά μετά το μακελειό στη Λούτσα «παγώνει» το αίμα. Το βίντεο έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά μετά τη σφαγή της οδού Ακροπόλεως στη Λούτσα. Οι 6 Τούρκοι φαίνονται να έχουν γαζωθεί από 4 όπλα με τουλάχιστον 59 σφαίρες και να βρίσκονται νεκροί στο έδαφος.

Οι εικόνες πολύ σκληρές. 4 Τούρκοι κείτονται νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο και άλλοι 2 στο έδαφος έξω από το μπλε σκούρο Φορντ επί της οδού Ακροπόλεως. Τα θύματα έχουν γαζωθεί σε σώμα και κεφάλι με 59 σφαίρες.

Τα τζάμια του αυτοκινήτου έχουν γίνει θρύψαλα. Τα θύματα του αιματοκυλίσματος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν επί 44 δευτερόλεπτα δέχονταν τα πυρά των εκτελεστών, όπως όλα δείχνουν από τα πρώτα στοιχεία στην εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν 4 όπλα.

Από τύχη δεν υπήρξαν παράπλευρες απώλειες αναφέρουν σε σοκ οι κάτοικοι. Οι αρχές αναζητούν ένα μαύρο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα με τα οποία διέφυγαν οι δράστες.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας φαίνεται πως έχουν ήδη στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις τόσο των δραστών όσο και των θυμάτων.

Το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει οι 6 Τούρκοι λίγα μέτρα από το καρτέρι του θανάτου έχει γίνει φύλλο και φτερό από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Το σπίτι που έμεναν τα θύματα του μακελειού το είχαν κλείσει από τις 4 έως και τις 11 Σεπτέμβρη. Τη μέρα της δολοφονίας και ενώ είχαν ετοιμάσει βαλίτσες και πράγματα για να το εγκαταλείψουν στα 900 μέτρα εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με βροχή από σφαίρες.

«Πληρώσανε μέσω του Airbnb προτού έρθουνε, έτσι γίνεται προπληρωμή. Παρέλαβαν τα κλειδιά δύο άτομα. Το πόσοι ήταν μετά δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα. Ήταν ευγενείς, καλοντυμένοι σχετικά και μιλούσαν αγγλικά λίγο σπαστά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι γιατί κάτι τέτοιο έλεγε το κλείσιμο. Γενικά πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο Airbnb», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μέλη συμμορίας εκτελεστών

Η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των 6 δολοφονηθέντων καθώς και τις φωτογραφίες τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο ΤikΤok ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες των νεκρών λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας».

Τα θύματα του μακελειού φέρεται να ανήκουν σε συμμορία τούρκων εκτελεστών γνωστή ως «Ντάλτον» που κατηύθυνε ο τούρκος αρχιμαφιόζος Μπάρις Μπογιούν που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης και οι οποίοι βρίσκονται σε διαμάχη με αντίπαλο εγκληματικό δίκτυο.

Ένα από τα βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι οι Τούρκοι να είχαν βρει καταφύγιο στη χώρα μας μετά από διπλή δολοφονία που είχαν διαπράξει στη Γαλλία.

Την ίδια ώρα θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 2 ώρες μετά το μακελειό συνδέεται με την υπόθεση και πιθανόν να ήταν ο πληροφοριοδότης των εκτελεστών.


Πηγή