Ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα ζητά μισή ώρα από όσους θα πάνε να γραφτούν και να ψηφήσουν.

Ο υποψήφιος για την προεδρία κάνει σπρίντ με νέο αέρα από τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να μπορεί να διεκδικήσει την καρέκλα του προέδρου με αξιώσεις, αφού σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA όσοι θα πάνε σίγουρα ή είναι πιθανόν να ψηφίσουν τον φέρνουν πρώτο με 39 % με δεύτερη την Έφη Αχτσιόγλου με 31%. Στο μήνυμα του δίνει την απάντησή του στα σενάρια διάσπασης.

«Δεν θα κάνω νέο κόμμα αλλά νέο ΣΥΡΙΖΑ».

«Χτύπημα» κι από την Έφη Αχτσιόγλου στα κοινωνικά δίκτυα

Την ίδια ώρα η Έφη Αχτσιόγλου ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της προεκλογικής της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ και αυτή έστειλε το δικό της μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ότι αφορά τους έτερους διεκδικητές ο Νίκος Παππάς έδωσε το δικό του στίγμα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ούτε κόμμα χυλός αλλά ούτε και κόμμα στρείδι».

Ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ένα βίντεο ποτ πουρί παλιών δηλώσεών του υπογραμμίζει το δικό του όραμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Τζουμάκας από την μεριά του υπόσχεται να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό κόμμα με δημοκρατικές λειτουργίες και συλλογικότητα στις αποφάσεις.

Παρούσα η διάσπαση

Την ίδια ώρα η κουβέντα που άνοιξαν Γεροβασίλη και Αποστολάκης για την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ στοιχειώνει τις εκλογές με τον Γιάννη Ραγκούση να δίνει την δική του συνέχεια και να δηλώνει: «δε φοβάμαι την διάσπαση, αλλά τα πολλά υπερεγώ στο κόμμα».

Η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Τον κύριο Κασσελάκη που τον γνωρίζω λιγότερο ο ίδιος έχει δηλώσει και δεν έχω λόγους να το αμφισβητώ ότι θα είναι εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα σε όποιες συνθήκες».

Την ίδια ώρα μέσα στο κόμμα τα στρατόπεδα επιχειρούν προς το παρόν τουλάχιστον να ξορκίσουν την διάσπαση και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.


Πηγή