Ο Τιν Γεντβάι προπονήθηκε σήμερα, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής όπως αναμενόταν για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μαζί με τον Γιώργο Βαγιαννίδη που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το πέρας της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (16/09-20:30) για την 4η αγωνιστική της Superleague. Από κείνη απουσίασαν οι Γεντβάι και Βαγιαννίδης, όπως αναμενόταν, παρ’ ότι ο πρώτος κατόρθωσε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης σήμερα.

Ο Σέρβος τεχνικός έκρινε πως δεν θα είναι καλό για τον ίδιο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή με μόλις μία προπόνηση στα πόδια του κι έτσι αφού έχει διαθέσιμες επιλογές, αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Βαγιαννίδης, που ήταν ο μόνος που απουσίασε.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

 

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε αλλά δεν μπήκε στην αποστολή για Παναιτωλικό ο Γεντβάι, εκτός και ο Βαγιαννίδης εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


Πηγή