Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου σε Οργανισμούς και Υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκα την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Συναντήθηκα και συζήτησα με τον Διοικητή Νομού Αιτωλοακαρνανίας  Πύραρχο κ. Γιάννη Κουσαρίδα καθώς επίσης και  με το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αναμφίβολα η προστασία του πολίτη αλλά και του τόπου θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στις αποφάσεις της πολιτείας, ιδιαιτέρως κατά το παρόν αλλά και προσεχές χρονικό διάστημα με τις επερχόμενες δραματικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, που πλέον έχει μετατραπεί σε κρίση στον πλανήτη, τόσο σε επίπεδο πρόληψης και προστασίας όσο και αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Το έργο που επιτελεί η ΠΥ Αιτωλοακαρνανίας είναι εξαιρετικά  σημαντικό και   άκρως απαραίτητο για τον τόπο μας. Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες για την άψογη εκτέλεση του καθήκοντός τους, για την οργάνωση και σχεδιασμό της πρόληψης    και   την αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων στην περιοχή μας.


Πηγή