Αρχικά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής ΝΔ, αναφέρθηκε στο «φαινόμενο» Κασσελάκη και τον θρίαμβό του στον α’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον ανθρώπινο και πως προξένησε το ενδιαφέρον του.

«Θα πρέπει να μάθουμε ποιος είναι. Είναι ένας άνθρωπος που πριν από 20 ημέρες έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Θα πρέπει να έχει χρόνο η κοινωνία να τον γνωρίσει», τόνισε.

Ακόμη, ανέφερε ότι η ΝΔ δεν υποτιμά τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο δεν ανησυχεί για την απήχηση που έχει στους πολίτες.

«Ο κος Κασσελάκης εάν εκλεγεί θα πρέπει να έχει άγχος, γιατί πρέπει να μας παρουσιάσει πολιτικές θέσεις. Είναι ωραίο το TikTok, κι εμείς το χρησιμοποιούμε, αλλά δεν κάνουμε μία πολιτική TikTok».

Για την τραγωδία στην Λιβύη

Πολλά είναι τα ερωτήματα για την τραγωδία στην Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους ύστερα από τροχαίο πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής.

«Το θέμα έχει απασχολήσει και την ΕΥΠ. Πιστεύω θα δοθούν όλες οι απαντήσεις και θα είναι πειστικές. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα έχει παρουσία και πρέπει να έχει παρουσία σε τέτοιες χώρες. Να μην ξεχνάμε τη σημασία της Λιβύης σε μία σειρά γεωστρατηγικών εξελίξεων και δεν μπορούμε να αφήσουμε μία τέτοια χώρα στην Τουρκία», δήλωσε.

Για τις καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία

Τέλος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε ότι είναι κρίσιμης σημασίας η στέγαση των πολιτών που είδαν τα χωριά τους να πλημμυρίζουν από την κακοκαιρία Daniel κι ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα γι’ αυτό.


Πηγή