Η Έφη Αχτσιόγλου την ίδια ώρα βάζει στο τραπέζι το ζήτημα των fake news, καταγγέλλει κέντρα υπονόμευσης της, κατονομάζει, και ζητάει από τον Στέφανο Κασσελάκη να τα αποκηρύξει.

Η απάντηση θα έρθει από τον Στέφανο Κασσελάκη λίγο πριν ξεκινήσει για την περιοδεία του στην Χαλκίδα.

Την ίδια ώρα στο κόμμα γίνεται ένας χαμός με την ταυτοποίηση μελών, λίγοι πάντως όσο ταυτοποίηθηκαν ως τωρα. Να ορίσουν εκπροσώπους τα επιτελεία του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών καλεί η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ).

Η διαδικασία ταυτοποίησης κανονικά ολοκληρωνεται σήμερα, Τέταρτη, στις 18.00 και μέχρι το μεσημέρι γύρω στις 5.000 ειχαν ταυτοποιηθει, ενώ νέα κόντρα έχει ξεσπάσει για το εάν θα ξαναπληρώσουν οι ψηφοφόροι ή όχι.

Κόσμος πάει κι έρχεται

Και μέσα στα διαδικαστικά της εκλογής, το… τρένο της μεγάλης φυγής για κάποιους, αλλά και το «ένας φίλος που ήρθε απόψε από τα παλιά» για άλλους βρίσκει την εφαρμογή του στα στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές και στελέχη να πηγαίνουν και να έρχονται στα δύο στρατόπεδα ώσπου ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εντός της ημέρας αναμένεται άλλοι δυο βουλευτές να προχωρήσουν σε δήλωση στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Ήδη, στρατόπεδο έχουν αλλάξει ο Γιώργος Καραμέρος, η Έλενα Ακρίτα και ο Χάρης Μαμουλάκης. Ειδικά ο τελευταίος μπορεί να ήταν στην πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά ενώ θεωρούνταν πιο πιθανό να στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου τελικά πέρασε στην πλευρά Κασσελάκη.

Στο στρατόπεδο Κασσελάκη σε ρόλο στρατηγού ο Νίκος Παππάς λέγεται πως έχει κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό για την στήριξη του Κασσελάκη.

Τα πράγματα πάντως για τον Κασσελάκη πάνε ανέλπιστα καλά σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς ακόμα και βουλευτές της επιρροής Τσακαλώτου που στηρίζει Αχτσιόγλου πάνε στο πλευρό του.

Σκουρλέτης προ(σ)καλεί Τσίπρα

Κι ένα 24ωρο μετά το άρθρο Καρτερού που απηχεί Τσίπρα, ο Πάνος Σκουρλέτης μοιάζει να μην αρκείται σε αυτό και να ζητά από τον πρώην πρόεδρο να βγει και να μιλήσει.

Την ίδια ώρα η Όλγα Γεροβασίλη που άνοιξε το θέμα της διάσπασης, τώρα το ξορκίζει.

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο πως το έβλεπε και πως το βλέπει η Γεροβασίλη. Και στις διασπάσεις, όπως και στα διαζύγια, για να γίνουν αρκεί να το θέλει μόνο ο ένας.


Πηγή