Από το σιωπητήριο και τα συντροφικά χαμόγελα άρχισαν τα συντροφικά «μαχαιρώματα», οι κορυφαίοι πήραν το «όπλο» τους και «πυροβολούν» ασταμάτητα.

Ο Νίκος Φίλης αργά την νύχτα σάλπισε την αντεπίθεση: «Επιθέσεις, να μας κρεμάσουν κι αποπαρασίτωση τα έλεγε ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς». Και λίγες ώρες μετά «ξαναχτύπησε» αναφέροντας «ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broker».

Και η άλλη πλευρά, όμως κατά το κοινώς λεγόμενο «τα δίνει» με τον Γιώργο Τσίπρα να λέει πως «εμείς ”μαχαίρια” δεν βγάλαμε».

Και λίγες ώρες μετά ο Γιώργος Τσίπρας θα «ξαναδειάσει» τους συντρόφους του λέγοντας «από εμάς δεν βγήκαν μαχαίρια, από τους άλλους ναι».

Και οι «μαχαιριές» εκατέρωθεν συνεχίζονται με τους κορυφαίους να ζητούν και από τον Τσίπρα να λάβει θέση.

Στον χαμό που επικρατεί αίσθηση θα προκαλέσει και νέο άρθρο Καρτερού: «Επίδοξοι σωτήρες πιστεύουν ότι με αυτά τα σκ… θα κάνουν εύφορο το χωράφι στο οποίο επενδύουν». Στο θέμα θέση παίρνουν και από το ΠΑΣΟΚ.

Ενώ, αίσθηση προκαλεί και η δήλωση του Άγγελου Συρίγου από την Νέα Δημοκρατία που λέει «θυμίζει Κοσκωτά».

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει για τις πολιτικές του θέσεις, ο ίδιος μάλιστα συνεχίζει κανονικά τις επαφές του με φορείς. Σήμερα είχε σειρά η Ειδική Αγωγή και αίσθηση προκάλεσε η στάση του την ώρα που μια εξάτμιση μοτοσικλέτας κάλυψε τα πάντα.

Ενώ με νόημα θα απαντήσει στους επικριτές του «Εδώ είναι το νόημα και όχι οι αποπροσανατολισμοί». Αμέσως μετά έφυγε για να συνεχίσει τις περιοδείες του.


Πηγή