Ο 13χρονος μαθητής δέχεται άγρια επίθεση με συνεχή χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα από συμμαθητή του μέσα στο προαύλιο του σχολείου του.

Χτυπήματα που θα μπορούσαν να είναι μοιραία για τη ζωή του. Πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος.

Το προαύλιο του σχολείου στο Ρέθυμνο μετατρέπεται σε αρένα, με αρκετούς μαθητές να παρακολουθούν τη συμπλοκή και να την καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τον προέτρεπαν να τον σκοτώσει

Οι γροθιές και οι κλωτσιές στο σώμα, αλλά και στο κεφάλι του άτυχου παιδιού είναι διαδοχικές, με την προτροπή συμμαθητών τους να σοκάρει:

-Σκότωσέ τον!

«Τον χτύπησε στο κεφάλι άσχημα, αλλά εντάξει, παιδιά είναι, έχουν άλλες αντοχές καθώς ξέρετε, γιατί αν ήταν άλλης ηλικίας θα μπορούσε να τον είχε αφήσει και στον τόπο, αλλά τα παιδιά είναι πιο ανθεκτικά», ανέφερε συγγενής τoυ στο MEGA.

Η διεύθυνση του σχολείου υποστηρίζει ότι το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη πριν τις 8 το πρωί, όταν δεν είχαν προσέλθει ακόμη οι καθηγητές στο σχολείο.

«Έβαζαν στοιχήματα κάποιοι μαθητές και γινόταν αυτό καθημερινά έχουμε περιστατικά βίας», δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού έφτασε στα χέρια του προπονητή ποδοσφαίρου του 13χρονου, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του.

«Χθες δεν έκανα προπόνηση στα παιδιά, καθίσαμε μία ώρα στα αποδυτήρια και συζητάγαμε για το γεγονός. Η πρώτη κουβέντα που μου έλεγαν τα παιδιά ήταν μετανιώνω coach που δεν πήγα να χωρίσω μετανιώνω coach που φοβήθηκα», δήλωσε ο προπονητής.

Από την διεύθυνση του σχολείου αναφέρουν ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα παιδαγωγικής υποστήριξης για τους τέσσερις μαθητές, που ενεπλάκησαν στο συμβάν.

Ανησυχία και προβληματισμός για την παραβατικότητα ανηλίκων

Η παραβατικότητα ανηλίκων χτυπά κόκκινο. Αντί οι δείκτες να μειώνονται όσο περνά ο καιρός αυξάνονται. Καθημερινά στα ενημερωτικά δελτία της ΕΛ.ΑΣ καταγράφονται 1 με 2 περιστατικά με θύματα και θύτες ανήλικα παιδιά.

Θύματα τα οποία καταλήγουν τραυματισμένα μαζί με τους γονείς τους στα αστυνομικά τμήματα προκειμένου να καταθέσουν μήνυση.

Οι ανήλικοι έχουν φτάσει ακόμα και στο σημείο να στήνουν «Fight Club» σε σχολεία και αλάνες της Δυτικής Αττικής μόλις πέσει το σκοτάδι. Οι συμμετέχοντες δεν είναι πάνω από 16 ετών και τα ραντεβού κλείνονται μέσα από τα social media.

Έπαθλο… η υστεροφημία του νικητή.


Πηγή