Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη διεξαγωγή debate, που ζητά η κ. Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν έγινε αποδεκτό.

«Είμαι ο μόνος που έχει πει δύο ξεκάθαρα πράγματα και για τα εσωκομματικά και για τις συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις. Είναι αλαζονεία το να μην λες τι θα κάνεις και σίγουρα δε είναι αριστερή πρακτική το να μην λες τι θα κάνεις. Εγώ έχω πει ξεκάθαρα. Δεν έχω καμία συνδιαλλαγή με κανέναν, κανένα, απολύτως κανέναν, ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο Και εξάλλου πώς να είχα συνδιαλλαγή εφόσον έχει προκύψει και ενισχυθεί από τον ίδιο τον κόσμο. Η πλευρά μου είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο εαυτός μου, ο εαυτός είναι πολύ καλός στο να ξεπερνά τα μαχαιρώματα και το τι έχει πει ο καθένας. Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στην Καρδίτσα, μέσα στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει. Έχω βγάλει δημόσια συγκεκριμένες θέσεις, αν η κ. Αχτσιόγλου θέλει να διαφωνήσει με τις θέσεις μου ας κάνει και εκείνη δημόσια ανάρτηση. Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει στην πολιτική επειδή ξέρει ποιος είναι και ποια είναι».

Απαντώντας σε ερώτηση πως μεγαλοποιεί τη σιωπή του Αλέξη Τσίπρα είπε τα εξής:

«Πώς ακριβώς εργαλειοποιώ κάτι το οποίο δεν έχω κάνει; Ζητώ από όλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να χαμηλώσει τον τόνο, να πέσουν λίγο οι εντάσεις».


Πηγή