«Δε δέχομαι άλλη χαμένη ημέρα»

«Δε δέχομαι αυτός ο τόπος που αγαπώ και ζω να χάνει καμία επιπλέον ημέρα, γιατί αυτός ο δήμος μπορούσε να πάει ψηλά αλλά δυστυχώς δεν πήγε και δεν έχουμε την πολυτέλεια μιας επιπλέον στασιμότητας», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, Κώστας Πιτσιόλας.

Ο κ. Πιτσιόλας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο εμπόριο και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου γνωστής εταιρείας παραγωγής και εμπορίας ρυζιού, τονίζει πως, με τη σωστή καθοδήγηση, το Αγρίνιο μπορεί να γίνει πόλος τουριστικής έλξης.

«Έχω δεσμευτεί στους πολίτες του Αγρινίου για τρεις βασικές αρχές που θα καθορίσουν μια δημοτική θητεία. Πρώτον, αδιαπραγμάτευτη διαφάνεια, λογοδοσία και αξιοκρατία για να σταματήσει η αυθαιρεσία, η σπάταλη και να αντιμετωπίζονται δίκαια και ισότιμα οι πολίτες και οι εργαζόμενοι».

«Τουριστικός πόλος το Αγρίνιο»

Δεύτερη δράση στη λίστα του είναι η «ομογένεια» ανάμεσα στα χωριά του δήμου.

«Ανάπτυξη για τις δημοτικές ενότητες, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει διάκριση, αντίθεση μεταξύ των χωριών. Τα χωριά αυτά θα νιώσουν ισότιμα, αυτό είναι άλλη δέσμευση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το Αγρίνιο είναι ένας απόλυτος τουριστικός προορισμός με απίστευτη ομορφιά. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η Τριχωνίδα, αυτό είναι το brand. Η ανάπτυξη της Τριχωνίδας είναι αυτή που θα απογειώσει όλο το μέρος».


Πηγή