Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε για τους δύο υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ  πως εάν θα μπορέσουν να παραμείνουν στο ίδιο κόμμα θα φανεί την επόμενη μέρα.

«Εάν διασπάσει η ΚΟ και φύγουν πάνω από 13 βουλευτές τότε θα πάψει να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και θα γίνει το ΠΑΣΟΚ. Σε σχέση με την πόλωση κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς αυτά τα μέλη ήταν τόσο καιρό στο ίδιο κόμμα αλλά και το τι θα γίνει, γιατί σε λίγο καιρό πάνε και στο Συνέδριο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μίλαγα με κάποια ιστορικά στελέχη και έλεγαν πως τελικά ο Τσίπρας ‘’τράβηξε’’ την κουρτίνα και φάνηκε το τι γίνεται μέσα στο κόμμα, ποιος υπονόμευε τον αρχηγό αλλά και τι γινόταν μεταξύ των στελεχών και πολλοί αναρωτιούνται εάν αυτές είναι οι αρχές της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ο λαός αυτούς κρίνει τώρα και όχι τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης, στη δεύτερη Κυριακή, πηγαίνει λαβωμένος, κυρίως «γιατί εκτίθεται και φάνηκε η αδυναμία του και στη γλώσσα και στις γνώσεις».

«Βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η πόλωση γιατί αυτό που δείχνουν προς τα έξω είναι η διάσπαση. Βλέποντας αυτό που γίνεται, και να λένε στελέχη πως ήταν με τη ΝΔ ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι πολύ δύσκολο την επόμενη μέρα να κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι. Κατά την γνώμη μου, εάν εκλεγεί ο Κασσελακης είναι πιο εύκολο να αλλάξει το κόμμα από την Αχτσιόγλου. Η ΝΔ κέρδισε γιατί πήρε ένα μεγάλο κομμάτι του κέντρου και αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει η συζήτηση εάν θα έπρεπε να πάρει κόσμο από το κέντρο ο ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή