Την πρώτη προπόνηση υπο τις οδηγίες του Μπάμπη Κολύδα πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Δάφνη Μεγάλης Χώρας.

Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της Μεγάλης Χώρας, αλλά όπως μας είπαν οι διοικούντες, ευελπιστούν ότι θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες η τοποθέτηση χλοοτάπητα, και η ομάδα θα αναζητήσει άλλο γήπεδο για έδρα, με πιθανότερο το Βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Όπως μας είπε ο έμπειρος προπονητής η ομάδα θα ενισχυθεί με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα, κοιτάζοντας παράλληλα και το μέλλον δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Θάνος Τσιρογιάννης που αποκτήθηκε απο τον Α.Ο. Ελαιοφύτου και είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Απο την διοίκηση της ομάδας στην προπόνηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος Παναγιώτης Φεγγούλης και το μέλλος του ΔΣ Κώστας Αλεξανδράκης.

Στην κάμερα και στον Άγγελο Πολύζο μίλησαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Φεγγούλης, ο προπονητής Μπάμπης Κολύδας, και ο αρχηγός Παναγιώτης Μολώνης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες απο την πρώτη προπόνηση:

 

Το άρθρο Δάφνη Μεγάλης Χώρας: Πρώτη προπόνηση υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή (φωτο-βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


agrinio24.gr