Ο νέος περόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σήμερα το φως και η ελπίδα κέρδισε.

»Θέλω πρώτα από όλα να πω ότι η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στην Θεσσαλία που αυτή την στιγμή είναι μόνοι τους κι εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους.

»Έχω να πω μερικά ‘’ευχαριστώ’’, ευχαριστώ το 150 χιλιάδες μέλη που ψήφισαν. Οφείλω να δώσω την καρδιά μου στους εθελοντές της καμπάνιας μου, αλλά και σε όλους τους εθελοντές των συνυποψηφίων μου, εσείς κάνατε αυτή την διαδικασία γιορτή της δημοκρατίας. Θέλω να ευχαριστήσω και τα 30 μέλη της επιτροπής που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στον ελληνικό λαό».

Ξεχωριστή αναφορά κι «ευχαριστώ» έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Παππά για την στήριξή του και το τελευταίο «ευχαριστώ» το αφιέρωσε στην οικογένεια του.

«Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου και με συνεχάρη για την εκλογική μας επιτυχία κι εγώ της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που κατέβαλε και της είπα ότι προσβλέπω στην συνεργασία μας», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταλήγοντας, τόνισε: «Λέω ένα πράγμα ξεκάθαρα δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ».


Πηγή