Το μόλις 3 ετών αγοράκι που επέβαινε στο όχημα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε.

Η γιαγιά του παιδιού που επέβαινε στο ίδιο όχημα και η οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το ΙΧ που οδηγούσε ένας 66χρονος και επέβαιναν ο 3χρονος εγγονός του και μία γυναίκα 61 ετών, κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα. Για άγνωστους ακόμα λόγους, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Έπειτα, το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δεύτερο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα 51 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν φθάσει στο σημείο μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, ο 3χρονος και η 53χρονη.


Πηγή