Αμέσως μετά το πρώτο του μήνυμα η αγκαλιά και τα ζεστά λόγια για τον σύντροφό του Τάιλερ, τα χαμόγελα του Νίκου Παππά που τον στήριξε κι η αναχώρηση με την Φάρλι που έγινε διάσημη τις τελευταίες μέρες να μένει για λίγο πίσω από το νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ίδιο να την αναζητά.

Η νύχτα της 24ης Σεπτεμβρίου βρήκε τον Στέφανο Κασσελάκη νικητή και τους δικούς του ανθρώπους ευτυχισμένους.

Η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, πλαισίωναν από το απόγευμα μια σειρά από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που περίμεναν να μάθουν το αποτέλεσμα δίπλα του. Η Ελένη Αυλωνίτου που πόζαρε χαμογελαστή, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Θανάσης Οικονόμου μαζί με τους Πέτρο Παππά και Αθηνά Λινού είδαν τα προγνωστικά να επιβεβαιώνονται και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Η πρώτη αγκαλιά του Στέφανου Κασσελάκη που έπιασαν τα κινητά τηλέφωνα, ήταν για τον αδερφό του, με τον 35χρονο να ευχαριστεί χαμογελαστός και να δείχνει να το απολαμβάνει, τόσο στα γραφεία επί της 3ης Σεπτεμβρίου όσο και λίγο αργότερα στη Κουμουνδούρου, όταν φρόντιζε να περνούν από το ανοιχτό του μικρόφωνο τα συνθήματα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Αφού ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισαν, έστειλε νέο μήνυμα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και κάλεσε στο βήμα τον Νίκο Παππά.

Το επόμενο ευχαριστώ του Στέφανου Κασσελάκη ήταν στον σύντροφό του, Τάιλερ που έδειχνε πανευτυχής.

Η χθεσινή νύχτα θα μείνει αξέχαστη και στους γονείς του Στέφανου Κασσελάκη, με τη χαρά και τη συγκίνησή τους, να αποτυπώνεται στα λόγια τους, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Στο πρώτο του μήνυμα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε μήνυμα ενότητας και υποσχέθηκε πως δεν πρόκειται να προδώσει την εμπιστοσύνη κανενός.

Στα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί, οι πρώτες αποτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα.

Η οικογένεια Κασσελάκη είδε να επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά και τον 35χρονο να κόβει πρώτος το νήμα με διαφορά.

Η νύχτα του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκβεθ συνεχίστηκε σε μπαρ της Αθήνας, πάντα μαζί με τη σκυλίτσα τους που πάνω στο συνωστισμό της Κουμουνδούρου έχασε για λίγο την οπτική επαφή με τα αφεντικά της.

Μακριά από τις κάμερες Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκβεθ ολοκλήρωσαν τη νύχτα τους σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, με τους γονείς και τον αδερφό του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να επιστρέφουν στα σπίτια τους.


Πηγή