Ασύλληπτη τραγωδία στην εθνική Οδό Πατρών Αθηνών.

Ενα τρίχρονο αγοράκι, ο 66χρονος παππούς του που οδηγούσε ένα πολυτελές κάμπριο και η οδηγός ενός άλλου ΙΧ αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 66χρονος εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε κολώνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε σταθμευμένο όχημα, μέσα στο οποίο βρισκόταν η 53χρονη.

Οι γονείς του τρίχρονου αγοριού ακολουθούσαν με το αυτοκίνητό τους και είδαν εφιάλτη να ξετυλίγεται μπροστά τους.

Πριν από δέκα ημέρες το αγοράκι με καταγωγή από τη Γερμανία είχε βαφτιστεί. Η οικογένεια είχε επισκεφτεί την Πάτρα μόνο για το μυστήριο και σε λίγες μέρες θα επέστρεφαν στην Γερμανία.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και η γιαγιά του αγοριού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαίο με εγκατάλειψη

Βίντεο ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα. Αυτοκίνητο παρασύρει διερχόμενη μοτοσυκλέτα στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός της εκτινάσσεται, χτυπά σε πινακίδα σήμανσης και σε κολώνα φωτισμού.Τραυματισμένος κείτεται σε απόσταση από τη μοτοσυκλέτα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που προκάλεσε το τροχαίο, εγκαταλείπει το θύμα, ενώ περίοικοι τρέχουν να βοηθήσουν. Ευτυχώς, ο μοτοσυκλετιστής δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν με είδε, με χτύπησε και έφυγε. Ευτυχώς είμαι καλά, έχω σπάσει μόνο το αριστερό μου χέρι. Θα μπορούσα να είχα πάθει χειρότερα. Αισθάνομαι τυχερός», δήλωσε το θύμα του τροχαίου.

Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό για να φτάσουν στα ίχνη του οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον άτυχο 25χρονο.


Πηγή