Αιματηρά ραντεβού, τυφλές επιθέσεις, ακόμη και ξύλο μεταξύ κοριτσιών.

Τα κρούσματα άγριων επεισοδίων μεταξύ μαθητών σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν λάβει εκρηκτική διάσταση.

Δεκάδες ανήλικοι, μαθητές γυμνασίου, συγκρούονται με απίστευτη αγριότητα.

Δυο ομάδες, των 20 ατόμων από την Κηφισιά, την Πετρούπολη και τους Θρακομακεδόνες, ανταλλάσσουν χτυπήματα με μανία με δύο μαθητές, 15 και 16 ετών, να καταλήγουν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι, έπειτα από ραντεβού που είχαν δώσει μέσω διαδικτύου.

Με καδρόνια στα χέρια απειλούν ακόμη και κάτοικους της περιοχής. Από την ασφάλεια Κηφισιάς συνελήφθησαν 9 άτομα ενώ έχουν ταυτοποιηθει ακόμη 11 που συμμετείχαν στο αιματηρό περιστατικό.

«Τους έβλεπα να έρχονται από τη μεριά εκείνη από την Κηφισιά με ρόπαλα και ξύλα διάφορα και κάποιους να έρχονται από εκεί. Άρχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον κι εμείς επειδή αγχωθήκαμε, απλά φύγαμε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Έσβησε τσιγάρο σε 12χρονη

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε δύο κορίτσια, μόλις 12 και 13 ετών στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, με το ένα να σβήνει στο στήθος του άλλου γόπα αναμμένου τσιγάρου.

Έβγαλε μαχαίρι σε μαθήτρια στην Κρήτη

Μετά τους ξυλοδαρμούς και τα περιστατικά bullying σε σχολεία της Κρήτης την περασμένη εβδομάδα, ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων απασχολεί τις τοπικές αρχές. 17χρονος συνελήφθη, καθώς τράβηξε μαχαίρι μέσα σε εργαστήριο σχολείου και επιτέθηκε σε συνομήλική του, σκίζοντας την φόρμα της.

Καρτέρι σε 17χρονο στη Θεσσαλονίκη

Θύμα αγρίου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος έξω από το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη.

Λήστεψαν ανήλικους στην Ακρόπολη

Και δεν είναι μόνο τα περιστατικά εντός σχολικών μονάδων. Στην Ακρόπολη, θύματα ληστείας από τέσσερις ανηλίκους έπεσαν δύο 15χρονοι, με τα κρούσματα των επιθέσεων να είναι καθημερινά και να επιβεβαιώνει ότι η εγκληματικότητα ανηλίκων οργιάζει.

Με τους αριθμούς της παραβατικότητας ανηλίκων να αυξάνονται ραγδαία, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν φόβους ότι τα χειρότερα, δεν τα έχουμε ακόμα δει.


Πηγή