Το χρονικό

Πέρυσι τον Ιούνιο, ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της αδερφής του. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του και βγάζοντας όπλο τον πυροβόλησε.

Η σύζυγος και η αδερφή του θύματος περιέγραψαν το εφιάλτη που έζησαν.

«Λιποθύμησα μόλις το έμαθα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έκανε ο φονιάς. Μας απειλούσαν συνέχεια. Υπήρχαν διάφορα προβλήματα από παλιά, κτηματικά κά. Προκαλούσαν τον άνδρα μου συνέχεια», είπε η χήρα του.

«Μας κατέστρεψε, μας ρήμαξε. Ρήμαξε την ψυχή της μάνας μου, του πατέρα μου, άφησε ένα κοπέλι χωρίς πατέρα. Προσπαθήσαμε να συμβιβάσουμε τα πράγματα στις δύο οικογένειες. Ο αδερφός μου, επειδή έμενε στο χωριό, βοήθησε τον ίδιο τον φονιά με τα πρόβατά του, όταν ο φονιάς είχε πρόβλημα υγείας. Είχε ο αδερφός μου φιλότιμο και ανθρωπιά», ανέφερε η αδερφή του.

Η οικογένεια του 45χρονου υποστήριξε ότι πριν από το φονικό υπήρξε έντονος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών και ότι το θύμα τούς εξύβρισε.

«Άκουσα φωνές, βρισιές και βλαστήμιες. Πήγα να δω τι συμβαίνει και είδα ότι είχε γίνει μεγάλος καβγάς. Την ώρα που έφευγα κλαίγοντας μετά τις ύβρεις, με είδε ο γιος μου που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια ακολούθησε η ανθρωποκτονία. Δεν περίμενα ότι ο γιος μου θα κάνει αυτό το πράγμα. Δεν είναι άνθρωπος του καβγά», σημείωσε η μητέρα του 45χρονου δράστη.

Η δικηγόρος του 45χρονου κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι πριν από τη δολοφονία είχαν προηγηθεί επιθέσεις και απειλές από την πλευρά του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 22χρονου από την άλλη, δήλωσε ότι η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου επιχειρεί να θίξει την τιμή του θανόντα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Οκτωβρίου.


Πηγή