Ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις Φίλη για εκλογή ενός νέου Τραμπ με δυσανεξία στην αριστερά, τη σκυτάλη πήραν άλλα στελέχη και πρώην βουλευτές του κόμματος, που όπως φαίνεται δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι ούτε την εκλογή Κασσελάκη, ούτε το ρόλο που διαδραμάτισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν τέλειωσε ούτε με κρότο, μα ούτε με λυγμό. Με μια κακόγουστη φάρσα τελείωσε που έστησε η ιστορία… Με μια επιθετική εξαγορά μιας ήδη πτωχευμένης σε πολιτική, ιδέες και οράματα “επιχείρησης,” ενός κόμματος super market και με τον δρόμο ήδη στρωμένο από τον αρχηγισμό που τρέφεται από τον χειροκροτητή, ο οποίος αναθέτει λόγο, κρίση και βούληση στον μεγάλο “ηγέτη”, δήλωσε η Φωτεινή Βάκη, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης φρόντισε εκ νέου το πρωί να δείξει ότι βρίσκεται στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, με μήνυμα που έστειλε στον Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ένα 24ωρο μετά την αποχώρησή του, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ» συνέβαλλαν κάποιοι όπως εσύ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη! Πολύ μπλα μπλα η δηλωση «αποχώρησης» σου αλλά από ουσία μηδέν! Πρόσεξε μην “πάρεις τα βουνά”», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης.

Από τη μια τα στελέχη που τον αμφισβητούν και από την άλλη μια ομάδα στενών συνεργατών που εισηγείται στον Στέφανο Κασσελάκη να προχωρήσει σε διαγραφές, για να μην μπει το κόμμα όπως του επισημαίνουν σε ένα νέο γύρο εσωστρέφειας.

Πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες προκαλεί και η φωτογραφία που ανέβασε ο Πάνος Καμμένος στο διαδίκτυο με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, έναν εκ των στενότερων συνεργατών του κυρίου Κασσελάκη, με τους δυο τους να χαμογελούν χωρίς να υπάρχει λεζάντα στην εικόνα.

Θύελλα προκάλεσαν και οι καταγγελίες του πρώην διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή» για προσπάθεια τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

Ο κύριος Ραπανάκης, που παραιτήθηκε από τη διεύθυνση της εφημερίδας, υποστήριξε ότι το έκανε για να διευκολύνει την κατάσταση.

Ενοχλημένη από το κλίμα, τις συγκρούσεις και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έδειξε και η Έλενα Ακρίτα που εστίασε σε άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Υπέρκομψος Τάιλερ εναντίον Μαρέβας».

Στα παραπολιτικά της ημέρας ο… γαλλικός χαιρετισμός του Στέφανου Κασσελάκη στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στη βουλή και τον είδαν να μπαίνει στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει για ακόμα μια μέρα καζάνι που βράζει, με το νέο του πρόεδρο να προσπαθεί να βρει τον σωστό βηματισμό και τις εξελίξεις που πυροδοτούν αντιδράσεις να τρέχουν.

Συνάντηση Κασσελάκη – Πολάκη στη Βουλή

Πολλά ήταν τα στελέχη που έκαναν την εμφάνισή τους στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, μεταξύ αυτών και ο Παύλος Πολάκης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι συζητήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης συζητά με στελέχη του κόμματος σχετικά με την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική αυτοδιοίκηση.


Πηγή