ΦΩΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΣ: Η εκπαίδευση, οι συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες   σε συνανθρώπους μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα στις αποφάσεις της Πολιτείας τόσο σε επίπεδο  έμπρακτης στήριξης όσο και επιβράβευσης! 

Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου σε Οργανισμούς, Υπηρεσίες και φορείς  της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκα το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι. Συναντήθηκα και συζήτησα με  τις εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Διονυσία Σαμαντά, κ. Ασπασία Καρατζογιάννη καθώς επίσης και  με τους εργαζόμενους  του Εργαστηρίου.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ενημερώθηκα για το  ιδιαιτέρως σημαντικό έργο που επιτελείται και  τις δυνατότητες για την περεταίρω  αρωγή και βελτίωση της  συνεργασίας  με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Μπροστά, για όλους!» με τον Νεκτάριο Φαρμάκη,  ανεξάρτητα από τοπικιστικές, ιδεολογικές ή άλλες διαφορές. Εξάλλου, ο Περιφερειάρχης μας το δηλώνει  ξεκάθαρα: «..Το νέο όνομά μας είναι η υπόσχεση που δίνουμε: Μπροστά για Όλους! Δεν είναι ένα απλό σύνθημα, δεν είναι ένα απλό όνομα συνδυασμού. Είναι η υπόσχεση που σήμερα δίνουμε για την επόμενη μέρα και την επόμενη θητεία. Είναι η βούλησή μας να προχωρήσουμε μπροστά, δυναμικά αλλά και ενωτικά και σε συνεργασίες με όλους για όλους…».

Φώτης Σκληρός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


Πηγή