Νέα Δημοκρατία

«Οι σκέψεις μας σήμερα είναι στον Βόλο και τη βόρεια Εύβοια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του κουβέντες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Το κράτος είναι παρόν, μαζί με τους κατοίκους, δίνουμε τη μάχη με όλα τα μέσα και θα σταθούμε και πάλι δίπλα σε όσους επλήγησαν για ακόμα μία φορά δυστυχώς και αντιλαμβάνομαι απόλυτα και την ψυχική πίεση συμπολιτών μας οι οποίοι αισθάνονται ότι μέσα σε 3 εβδομάδες για δεύτερη φορά πλημμυρίζει το σπίτι τους».

ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε με μία ειρωνική ανάρτηση:

«Δυστυχώς δε συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια. Συμβαίνει όταν δεν προστατεύεις την πόλη και τους πολίτες σου. Η σκέψη μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα απόψε. Το συντομότερο θα είμαι στο πλευρό τους».

Σε αντίστοιχο κλίμα ήταν και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων κομμάτων.

«Καλώ τον ελληνικό λαό να απαντήσει και να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ακραία εγκληματική είναι μόνο η πολιτική τους, η ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων και άλλων μέτρων πρόληψης και η εγκατάλειψη των πληγέντων στη μοίρα τους», λέει το ΚΚΕ

«Δεύτερη φορά πνιγόμαστε και κανείς δεν απολογείται, κανείς δεν παραιτείται», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Από την κυβέρνηση τονίζουν ότι οι πληγέντες θα αποζημιωθούν άμεσα και οι υποδομές θα αποκατασταθούν στον συντομότερο δυνατό χρόνο.


Πηγή