Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις Σπέτσες τις τελευταίες μέρες όπου διατηρεί σπίτι και το «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε την ιδιοκτήτρια καταστήματος παγωτών και εκείνη αποκάλυψε τι παγωτό προτιμά.

«Όποτε είναι στις Σπέτσες, το έχω πάντα εδώ τον Στέφανο. Από πολύ παλιά, από μικρός. Όπως ήταν πάντα άνετος, φίλος με όλους στο νησί έτσι και τώρα. Ήσυχος, ευγενικότατος και πάντα έχει το αυθόρμητο. Φως που λέμε, έλαμπε όταν έμπαινε. Η ενασχόληση του με τη πολιτική ήταν ξαφνικό για όλους μας. Σχεδόν πάντα παίρνει παγωτό μηχανής. Τα ίδια σχεδόν και ο Τάιλερ».

Ιδιοκτήτης εστιατορίου περιγράφει τον Τάιλερ

Ο Χρήστος Ορλώφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου, αναφέρθηκε και εκείνος στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως είναι πάντα ευγενής, πάντα συμπαθής, πάντα ευχάριστος και πως στις Σπέτσες περνάει τις διακοπές του χρόνια τώρα.

«Έρχεται με τον σύντροφό του στο εστιατόριο, τρώει, χαίρεται, πάντα χαμηλών τόνων. Του αρέσει το ψάρι, του αρέσει ένα ωραίο κρασί. Είναι μόνο χαρά να τους έχουμε, μόνο χαρά να τους βλέπουμε. Ο Τάιλερ ήταν πριν κανένα 15νθήμερο στο νησί με καλούς φίλους, με καλή παρέα. Μάλιστα, συζήταγε πόσα πράγματα έχει βάλει στους ώμους του επάνω. Τον ρώταγα μάλιστα, τον Τάιλερ αν είναι έτοιμος για όλα αυτά και γελάσαμε όλοι γιατί είναι πρωτόγνωρα αυτά. Δεν ήξερα ότι θα πάρουν αυτήν την εξέλιξη τα πράγματα, αυτήν την τροπή με τον κ. Κασσελάκη. Ο Τάιλερ είναι φιλικός και ευχάριστος. Τα καλοκαιριά που είχαμε τον κορονοϊό ο Στέφανος μίλαγε με μεγάλο θαυμασμό για τον Τάιλερ, για τον αγώνα που έδινε με ανθρώπους που είχα Covid. Ήταν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία, και ο Στέφανος τον θαύμαζε και τον εκθείαζε για αυτήν την στάση του».


Πηγή