Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε σε πολίτη το πρωί του Σαββάτου όταν οι κάτοικοι της Άλλης Μεριάς συγκεντρώθηκαν στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Η αστυνομία κλήθηκε και στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος, όπου είχε έντονους διαλόγους με τους πλημμυροπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει ενώ ζητούσε από τους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους.

Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει άρση της στήριξής του στον Αχιλλέα Μπέο.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ. Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου».


Πηγή