Στο νησί του Αργοσαρωνικού πολλοί τον θυμούνται παιδί διπλα στον πατερα του να βγαίνει από την ίδια κατοικία όπου επέστρεψε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για λίγες ημέρες ανάπαυλας μετά την εκλογική αναμέτρηση.

Στο πλευρό του είναι πάντα ο σύντροφος του, Τάιλερ Μακμπέθ, και η σκυλίτσα τους, Φάρλυ.

Τα κινητά παίρνουν φωτιά σε κάθε τους βήμα κι η Φάρλυ φωτογραφίζεται τη στιγμή που τρώει τα άνθη από τα χέρια μίας μικρούλας, που είναι στην αγκαλιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Παιδιά, νέοι, οικογένειες, άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας. Όλοι θέλουν μια φωτογραφία δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ αύριο, Κυριακή, θα τρέξουν στα 5 χλμ του Spetses Marathon.

Στο ιατρικό κέντρο της αθλητικής διοργανωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε πως ο σύντροφός του, που είναι γιατρός, είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά με όλο τον κόσμο, όχι όμως και με τους δημοσιογράφους όταν δεχεται ερωτήσεις.

Στις Σπέτσες όπου βρέθηκε μετά την εκλογή του για αποφόρτιση, όπως δήλωσε, έχει διανύσει πάντως αρκετά χιλιόμετρα πριν τον αυριανό μαραθώνιο με τα πόδια, με ποδήλατο και με μία τετράτροχη μηχανή. Πατάει γκάζι και ετοιμάζεται για την επιστροφή στον καθημερινό μαραθώνιο της πολιτικής.

«Βάζει» μπροστά τις μηχανές ο Κασσελάκης

Από Δευτέρα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει ταχύτητες και θα βρεθεί στη Θεσσαλία. Την Τρίτη θα επισκεφτεί την Κύπρο, ενώ την Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία και το μεσοδιάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιδιώξει να παρευρεθεί σε όσες περισσότερες περιφέρειες είναι δυνατόν ώστε να στηρίξει τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση.


Πηγή