«Είμαστε αυτοί που αντιμετωπίζουμε το καθημερινό πρόβλημα»

«Είμαστε αυτοί που αντιμετωπίζουμε το καθημερινό πρόβλημα του πολίτη πόσο μάλλον τώρα που έχουμε τα θέματα της κλιματικής αλλαγής», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Η φύση εκδικείται, έχουμε γεμίσει τα αστικά κέντρα και κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό. Εμείς στον δήμο Θεσσαλονίκης έχουμε υπογράψει το σύμφωνο κλιματικής ουδετερότητας με την ΕΕ, ένα δίκτυο 100 πόλεων που ήδη τρέχουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα που έρχονται».

«Να αντιμετωπίζονται ψύχραιμα»

Σχολιάζοντας τη χειροδικία του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, απέναντι σε έναν πολίτη στον οποίο επιτέθηκε, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε:

«Πριν από 1μιση χρόνο είχα και εγώ μια επίθεση από μια κοπέλα, είπε κάποια πράγματα, αλλά είχα αντίδραση ψύχραιμη και χαλαρή. Ο καθένας αντιδρά με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Το σημαντικό είναι αυτές οι δυσκολίες να αντιμετωπίζονται ψύχραιμα».

«Καλύτερη η Θεσσαλονίκη του 2023»

Αναφερόμενος στην πόλη και τη θητεία του τα προηγούμενα 4 χρόνια, ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος για τη νέα 5ετια σημείωσε:

«Η Θεσσαλονίκη αυτά τα 4 χρόνια, που ήταν δύσκολα, έχει αλλάξει επίπεδο είναι πολύ καλύτερη από τη Θεσσαλονίκη του 2019, έχουν γίνει πολλές επενδύσεις. Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχει ανεργία. Ένα δεύτερο κομμάτι είναι η καθημερινότητα, η ποιότητα στους δρόμους. Είναι διαρκής η προσπάθεια».

Ο ίδιος μίλησε για το μετρό, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί σε περίπου έναν χρόνο και τις αλλαγές στο κυκλοφοριακό.

«Το μετρό τελειώνει, είναι θέμα ενός χρόνου περίπου, έπρεπε να έχει τελειώσει. Ξεκινάει και το fly over στον περιφερειακό, Υπάρχει μια ατζέντα πόλης».


Πηγή