Δύο περιοδείες έχει στο πρόγραμμά του σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και κυρίως στις περιφερειακές που η ΝΔ έχει ως στόχο να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες.

Ο πρωθυπουργός το πρωί περπάτησε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής στο Βύρωνα, μίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς, και ζήτησε την εκλογή του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής λέγοντας για τον «γαλάζιο» υποψήφιο περιφερειάρχη ότι «έχει πάντα το θάρρος να μπαίνει στα δύσκολα και το έχει αποδείξει είτε ως δήμαρχος, είτε ως υπουργός μέχρι σήμερα».

«Στην πολιτική πρέπει να μην φοβόμαστε την ευθύνη. Έχει δίκιο ο Νίκος όταν το τονίζει αυτό. Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα, να στεκόμαστε μπροστά στους πολίτες με θάρρος, να ακούμε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι.

Αυτό σημαίνει να μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε, όμως θα είμαστε εκεί, παρόντες, για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες κάθε μέρα. Αυτό κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα θα επισκεφτεί και την Κόρινθο για να στηρίξει την υποψηφιότητα του υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.


Πηγή