Ένα ημίγυμνο κοριτσάκι γεμάτο αίματα εκλιπαρεί για βοήθεια. Κανείς δεν το βοηθάει και το βίντεο από κάμερα ασφαλείας προκαλεί θυμό.

Σωτήρας του 12χρονου παιδιού ένας ινδουιστής ιερέας, ο οποίος την περιμαζεύει και ειδοποιεί την αστυνομία.

Η μικρή είχε υποστεί βιασμό και λόγω των τραυμάτων της υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η εξαφάνιση του κοριτσιού είχε δηλωθεί πριν από 5 μέρες στην πόλη Σάτνα που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 700 χλμ. από το σημείο όπου βρέθηκε.

Το 2018 η Ινδία υιοθέτησε τη θανατική ποινή για τους βιαστές κοριτσιών μικρότερων των 12 ετών, παρ’ όλα αυτά, ο αριθμός των επιθέσεων εναντίον γυναικών παραμένει υψηλός.

60 οικιακά αντικείμενα στο στομάχι 35χρονου

Ένας έντονος στομαχόπονος ταλαιπωρούσε για δύο χρόνια έναν 35χρονο Ινδό ο οποίος τελικά πήγε στο νοσοκομείο.

Η ακτινογραφία έδειξε πως είχε δεκάδες αντικείμενα μέσα στο στομάχι του. Το οδήγησαν στο χειρουργείο και έβγαλαν από το στομάχι του πάνω από 60 οικιακά αντικείμενα.

Μενταγιόν, αλυσίδες, παξιμάδια, ακουστικά, μπουλόνια, παραμάνες, μαγνήτες, κουμπιά και φερμουάρ είναι μόνο κάποια από τα αντικείμενα που είχε ο άνθρωπος στο στομάχι του.

Ο 35χρονος πάσχει από μία ψυχική ασθένεια όπου αναγκαστικά αντικείμενα που δεν είναι βρώσιμα.

Τα αντικείμενα αυτά του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.


Πηγή