Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσσημέρι στην Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου, λίγο πρίν το νοσοκομείο, στα φανάρια για Άγιο Ιωάννη Ρηγανά.

Συγκεκριμένα Φ.Ι.Χ αυτοκίνητο που κινούνταν στον παράδρομο επιχείρησε να εισέλθει στην Εθνική Οδό, στην διασταύρωση που υπάρχει φανάρι, και συγκρούστηκε με κλούβα που κινούνταν στην Εθνική Οδό. Τα φανάρια ήταν σε λειτουργία, που σημαίνει ότι ο ένας απο τους δύο οδηγούς παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη. Απο την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ τα αυτοκίνητα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο κατέφθασαν τρία περιπολικά της τροχαίας Αγρινίου που απέκλεισαν την κυκλοφορία κατευθύνοντας τα αυτοκίνητα στον παράδρομο, γιατί τα οχήματα που συγκρούστηκαν είχαν κλείσει την δεξιά λωρίδα του δρόμου, ενώ κατέγραψαν τις συνθήκες που συνέβη το τροχαίο.

Η συχνότητα των τροχαίων ατυχημάτων στο συγκεκριμένο φανάρι αναδεικνύει την αναγκαιότητα για κατασκευή ενός ακόμη κυκλικού κόμβου, καθώ οι δύο νέοι κόμβοι που κατασκευάστηκαν, ένας στο ΚΤΕΛ και ένας στο νοσοκομείο, έχουν περιορίσει σημαντικά τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Στο ΚΤΕΛ και στο Νοσοκομείο πριν κατασκευαστούν οι κυκλικοί κόμβοι είχαμε στο παρελθόν θανατηφόρα τροχαία.

Το άρθρο Τροχαίο με υλικές ζημιές στην Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου, στα φανάρια Αγ. Ιωάννη Ρηγανά (φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


agrinio24.gr