Ο πατέρας του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του βλέποντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλευρό του γιού του.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Βύρωνα και συνομίλησε με πολίτες, με το ζήτημα της ακρίβειας και του Μarket Pass να κυριαρχεί.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο πλευρό των εκλεκτών της ΝΔ στις 13 Περιφέρειες και τους 3 Δήμους της χώρας, όπου οι γαλάζιοι υποψήφιοι διεκδικούν την επανεκλογή τους.

«Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα, να στεκόμαστε μπροστά στους πολίτες με θάρρος, να ακούμε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό σημαίνει να μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε, όμως θα είμαστε εκεί, παρόντες, για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες κάθε μέρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Στο Βόλο και στη Θεσσαλία βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στον ποταμό Κραυσίδωνα που υπερχείλισε και πλημμύρισε τα σπίτια στην Νέα Ιωνία Βόλου.

Έπιασε το φτυάρι, πάτησε στις λάσπες και μπήκε στα πλημμυρισμένα σπίτια των κατοίκων της Νέας Ιωνίας Βόλου που μετρούν ακόμη τις πληγές τους μετά το διπλό χτύπημα Daniel κα Elias σε διάστημα λίγων ημερών.

«Ακριβώς αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουμε στην επενδυτική βαθμίδα. Φτωχοποιώντας τον απλό κόσμο. Χρειαζόμαστε κοινωνικό κράτος. Πείτε μας τον τρόπο να το κάνουμε. Ψηφίστε. Έχετε αυτοδιοικητικές εκλογές. Στείλτε μήνυμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή συνόδευσε ο πρόεδρος της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις πλημμυρισμένες περιοχές της Μαγνησίας βρέθηκε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι τέτοια έντονα φαινόμενα θα έχουμε όλο και συχνότερα στη χώρα μας, άρα οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές και να προστατεύουμε τους πολίτες. Να μην ξαναζήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις», δήλωσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας ΚΕ ΠΑΣΟΚ.

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε το ΚΚΕ για το μήνυμά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Αυτός που “λασπώνεται”, “ματώνει” και χάνει ακόμα και τη ζωή του είναι ο ίδιος ο λαός, πότε στις πλημμύρες, πότε στις πυρκαγιές και πότε στα διάφορα “δυστυχήματα”. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των “εκλεκτών” τους σε Δήμους και Περιφέρειες», ανέφερε το ΚΚΕ.

Έξι ημέρες πριν τον πρώτο γύρο και η εμπλοκή των πολιτικών αρχηγών στην εκλογική κούρσα σε Δήμους και περιφέρειες φουντώνει το ενδιαφέρον για τις αυτοδιοικητικές κάλπες.

Νέα επίθεση Μητσοτάκη στον Κασσελάκη

Σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, με τις τοποθετήσεις του να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν έχει ακούσει τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος του φαίνεται συμπαθής και ξεκαθάρισε πως θα του δώσει χρόνο.

«Ανακυκλώνει φθαρμένα υλικά που έχουν καταδικαστεί στις εκλογές», ήταν η παρατήρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Πηγή