Όμως σήμερα πρωταγωνιστεί σε βίντεο που προβάλει πλατφόρμα του Playboy.

«Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Από όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή. Το είπα στη μαμά μου όταν ήμουν τεσσάρων ετών και νόμιζε πως υπερέβαλα, όμως συνέχισα να της το λέω», είχε πει η Σίπμαν.

Και τα κατάφερε, καθώς έγινε στο κοινό πολύ γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Kenzie Bell στην παιδική σειρά Game Shakers.

Μεγαλώνοντας όμως άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, ασχολήθηκε με το τραγούδι και τώρα συμμετέχει σε πλατφόρμα τύπου Only fans του Playboy.

Στροφή στην καριέρα της

H 20χρονη σήμερα Σίπμαν αποφάσισε να προχωρήσει στην συνεργασία με την νέα πλατφόρμα του Playboy, που λειτουργεί συνδρομητικα όπως το Only Fans μετά από παρότρυνση φίλης της.

«O λόγος που ασχολήθηκα με το Play Boy ήταν για μένα για να εξερευνήσω την σεξουαλικότητά μου», δήλωσε.

Πρόκειται για την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού που έκλεισε το 2020 και χρησιμεύσει ουσιαστικά ως είσοδος στην «πλατφόρμα δημιουργών» του Playboy.

Οι «δημιουργοί περιεχομένου» δημοσιεύουν στις σελίδες τους υλικό για ενήλικες και μη, ενώ θα δίνουν στους συνδρομητές τους αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους και φυσικά θα φωτογραφίζονται για τα ψηφιακά εξώφυλλα του περιοδικού.

Όπως κάνει και η Σίπμαν στα βίντεο που αναρτά και στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Βιντεοσκοπείται και να φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα ή τα μικροσκοπικά μαγιώ της προς τέρψη των οπαδών της.


Πηγή