Μια μεγάλη πύρινη μπάλα υψώνεται πάνω από την περιοχή της Οξφόρδης στη Μεγάλη Βρετανία.

«Υπάρχει φωτιά. Ω, Θεέ μου! Μόλις χτύπησε ένας κεραυνός και προκάλεσε τη φωτιά», ακούγεται να λέει ένας κάτοικος.

Την έκρηξη προκάλεσε κεραυνός που έπεσε πάνω σε δεξαμενή βιοαερίου. Η καταιγίδα χτύπησε γύρω στις 7 το απόγευμα τοπική ώρα.

«Ακούσαμε κάτι σαν έκρηξη και όταν βγήκα στο μπαλκόνι είδα αυτή την τεράστια πύρινη μπάλα».

Έξι πυροσβεστικά με 40 πυροσβέστες ανέλαβαν την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο που μετατρέπει υπολείμματα τροφίμων σε βιοαέριο. Σύμφωνα με τις Αρχές, κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη.

ΗΠΑ – Βιρτζίνια

Ένας Youtuber πλησιάζει έναν διανομέα, κρατά το κινητό του κοντά στο πρόσωπό του και του μιλά. Ο νεαρός του λέει να φύγει όμως ο vlogger αγνοεί επιδεικτικά όλες τις προσπάθειες του να σταματήσει να τον ενοχλεί με αποτέλεσμα ο διανομέας να βγάλει ένα όπλο και να τον πυροβολήσει τραυματίζοντάς τον χαμηλά στο στήθος.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο όμως, δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν έγινε η δίκη, στην οποία έγινε γνωστό ότι κατείχε το όπλο νόμιμα.

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον διανομέα αποδεχόμενο τον ισχυρισμό του ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

ΗΠΑ – Λουιζιάνα

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται υπάλληλος φύλαξης να χτυπά μια κοπέλα.

Η επίθεση έγινε σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο πανεπιστημιακών ομάδων. Μετά τη λήξη του αγώνα οι υποστηρικτές των νικητών έσπευσαν να μπουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Ευτυχώς, η κοπέλα δεν τραυματίστηκε σοβαρά.


Πηγή