Για την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές και για το άλμα που έχει κάνει το νησί της Άνδρου τα τελευταία χρόνια στις υποδομές και στον τουρισμό ο κ. Σουσούδης είπε αρχικά πως, «η Άνδρος είναι ένα καταπληκτικό νησί, η επόμενη μέρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα προκειμένου να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Είναι νησί που θέλει μια δυναμική για να πάει μπροστά».

Για τα προβλήματα του τόπου: «Με τη διαχείριση των απορριμμάτων έχουμε μείνει λίγο πίσω. Θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να βρεθεί η λύση. Οι άλλες υποδομές προχωρούν αλλά είμαστε ακόμα πολύ πίσω, και θα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος τις επόμενές μέρες με την επανεκλογή μου, έχω διατελέσει δήμαρχος από 2014-2019, που είχαμε ανεβάσει πού το νησί»

«Θα δώσουμε βάση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού αλλά και στον τουρισμό γενικότερα. Το Κέντρο Υγείας χρειάζεται γιατρούς, πρέπει να το δούμε αυτό με το υπουργείο, πρέπει να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς έτσι ώστε το νησί να στελεχώσει το Κέντρο Υγείας του. Δεν έρχονται ειδικευμένοι γιατροί. Μεγάλο στοίχημα είναι και η Ναυτική Ακαδημία στο νησί μας», κατέληξε ο κ. Σουσούδης.


Πηγή