Εντύπωση προκαλεί η σκοπιμότητα της πράξης ορισμένων να τυπώσουν και να τοιχοκολλήσουν στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου κηδειόχαρτο σύμφωνα με το οποίο ο πρώην Δήμαρχος Αλυζίας και Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης, απεβίωσε και η «κηδεία» του θα τελεστεί αύριο, δηλαδή την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σχετική φωτογραφία ανήρτησε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζοντας ότι « έχει δημιουργηθεί τεράστιο οικογενειακό και κοινωνικό πρόβλημα με την παραπάνω παραπληροφόρηση» και δηλώνοντας παράλληλα,  ότι είναι… «ζωντανός, παρών και πολύ σκληρός για να πεθάνω».

Αναλυτικά όσα ανάφερει:

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με μεγάλη λύπη ενημερώθηκα σήμερα το πρωί ότι οι γνωστοί άγνωστοι τοιχοκόλλησαν σε όλα τα χωριά του Δήμου κηδειόχαρτο σύμφωνα με το οποίο έχω πεθάνει και ότι η κηδεία μου θα γίνει αύριο το πρωί ημέρα Κυριακή στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου.

Επειδή έχει δημιουργηθεί τεράστιο οικογενειακό και κοινωνικό πρόβλημα με την παραπάνω παραπληροφόρηση, δηλώνω ότι είμαι ζωντανός, είμαι παρών και πολύ σκληρός για να πεθάνω.

Σε όλους αυτούς που σοφίστηκαν και τοιχοκόλλησαν τα παραπάνω κηδειόχαρτα αξίζει μια μόνο λέξη:

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους, τη συμπαράσταση τους και τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με εκτίμηση,
Ο Επιζών
Ερωτόκριτος Γαλούνης
Πρώην Δήμαρχος Αλυζίας και Ξηρομέρου

«Απόλυτη και καθαρή καταδίκη», λέει η παράταξη Τριανταφυλλάκη

Η παράταξη «Ξηρόμερο-Δύναμη Ελπίδας» του Γιάννη Τριανταφυλλάκη με αφορμή το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και προβαίνει σε καταδίκη.

Υπογραμμίζει:

«Οτιδήποτε αμαυρώνει τον πολιτικό πολιτισμό, μας βρίσκει απόλυτα απέναντι. Προφανώς το γεγονός με το κηδειόχαρτο υποψηφίου είναι προϊόν «άρρωστου» εγκεφάλου και απόλυτα καταδικαστέο και από τον συνδυασμό μας και απ’ όλη την κοινωνία του Ξηρομέρου.

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί».

Πηγη: agrinionews.gr

Το άρθρο Γέμισε… κηδειόχαρτα για πρώην δήμαρχο το Ξηρόμερο – «Είμαι ζωντανός» απαντά οργισμένος εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


agrinio24.gr