Σε συνέντευξη Τύπου προχώρησε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν επιτέθηκε με ομοφοβικά σχόλια κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, δηλώσεις που καταδικάστηκαν από όλα τα κόμματα.

Αρχικά ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης, τονίζοντας πως αντιμετωπίζονται, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Μπέος είπε πως για εκείνον το θέμα έχει κλείσει και δεν επιθυμεί να επανέλθει, ωστόσο οι νέες του δηλώσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

«Δεν μας μας περάσετε εσείς την άποψή σας. Δέχομαι αυτή την μερίδα των ανθρώπων, είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και γουστάρω, έχω πολλούς φίλους, μ’ αρέσει… Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ μου», είπε.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βόλου σημείωσε πως δεν είναι ομοφοβικός, αλλά ένας άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη που θα συνεχίζει να εκφράζεται ελεύθερα.


Πηγή