Ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει πως για τον ίδιο το όλο θέμα έχει κλείσει και κατηγορεί τα ΜΜΕ για την προβολή και τις διαστάσεις που έδωσαν στις δηλώσεις του.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι στο δημαρχείο του Βόλου, ο επανεκλεγής δήμαρχος της πόλης, επανήλθε με νέες βολές στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν θα παράγουμε ‘’Κασσελάκηδες’’ στην πατρίδα μου».

Όχι μόνο δεν παίρνει τίποτα πίσω αλλά είναι σίγουρος όπως λέει πως με τις θέσεις που διατυπώνει συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

«Ας κάνουν μία δημοσκόπηση πανελλαδική να δούμε πόσοι είναι υπέρ της άποψης του Αχιλλέα Μπέου».

Αυτή τη φορά πάντως απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη λέξη που προκάλεσε σάλο το βράδυ των εκλογών. Πιο μετρημένος το μεσημέρι, χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία.

Για την Έλενα Ακρίτα που διεκδικεί με αγωγή 100.000 ευρώ, δεν είπε το παραμικρό το μεσημέρι. Επικεντρώθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και στα Μέσα Ενημέρωσης που όπως πιστεύει τον αδικούν και τον στοχοποιούν.

Ήδη, όπως ανέφερε, έχει στείλει επιστολή στην εισαγγελέα που διενεργεί έρευνα και περιμένει να απαντήσει στις ερωτήσεις της.

«Το χαστούκι κόστισε έως και 2 μονάδες στις εκλογές»

Για πρώτη φορά μετά από μέρες, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε και για τη στιγμή που επιτέθηκε σε πολίτη του Βόλου χειροδικώντας.

Ούτε για αυτή την επίθεση φαίνεται να έχει μετανιώσει. Όπως λέει μάλιστα, «αυτό το χαστούκι ήταν η αιτία για να ανοίξει ένας δρόμος πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο».

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών συνεχίζονται.

Το μεσημέρι ο Αχιλλέας Μπέος ξεκίνησε να μιλάει για το πλάνο του στον δήμο του Βόλου και από κάποια στιγμή και μετά έδειχνε να περιμένει την ερώτηση που θα πήγαινε τη συζήτηση στο επίμαχο θέμα.

Τα επόμενα λεπτά ο Στέφανος Κασσελάκης και τα ΜΜΕ βρίσκονταν στο στόχαστρο του.

Ο Αχιλλέας Μπέος επιμένει, οι αντιδράσεις συνεχίζονται και το όλο θέμα τροφοδοτεί συζητήσεις για ακόμα μια μέρα.


Πηγή