«Προτεραιότητα τα μικρά αλλά σημαντικά»

«Χθες είχα την ευχάριστη αίσθηση να δω τον Γιάννη Μπουτάρη, να δω την πλειοψηφία των συμβούλων από τρεις συνδυασμούς», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

«Γενικά φαίνεται ότι υπάρχει μια κίνηση που αγκαλιάζει όλους τους συνδυασμούς σχεδόν, τη φυσιογνωμία της πόλης που θέλει πλέον μια ενωτική προσπάθεια για την επόμενη ημέρα, μια προσπάθεια που θα αφορά πλέον τη Θεσσαλονίκη που ενώνει και αντιμετωπίζει τα πολλά προβλήματα που κληρονομούμε».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Η προτεραιότητά μας είναι αυτά που έχουν οδηγήσει σε απραξία και εγκατάλειψη την πόλη, τα μικρά αλλά πολύ σημαντικά πράγματα που καθορίζουν την καθημερινότητά μας, η καθαριότητα, το πράσινο, ο δημόσιος χώρος, το κυκλοφοριακό και οι χώροι στάθμευσης».

Αναφερόμενος στο μετρό, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί εντός του 2024, σημειώνει:

«Το μετρό σε έναν χρόνο από τώρα θα έχουμε μια γραμμή και μοναδική. Έστω και αργά είναι καλοδεχούμενο γιατί είναι αναγκαίο», λέει, ωστόσο επισημαίνει πως ήδη θα έπρεπε να έχει γίνει μελάτη και διεκδίκηση για δεύτερη και τρίτη γραμμή.

«Ο δήμαρχος πρέπει να είναι ανεξάρτητος και αδέσμευτος. Από τη Δευτέρα θα είναι μια καινούργια ημέρα που θα αγκαλιάζει την πόλη, που θα ενώνει τους πολίτες, αλλά κυρίως θα κάνουμε δουλειά».


Πηγή