Δεν τα κατάφερε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Ναυπακτιακός πληρώνοντας τις απουσίες του κόντρα στο Ζευγαράκι και ήρθε ισόπαλος με το Ζευγαράκι στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου για την 2η αγωνιστική της Α ΕΠΣΑ (Α κατηγορία ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπολου είχε τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης και μάλιστα προηγήθηκε με γκολ του Πιστιόλη στο 22ο λεπτό, απέναντι στον μαχητικό ΑΟ Ζευγαρακίου που προσπαθούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να βρει τον τρόπο να χτυπήσει στην κόντρα στο Α’ ημίχρονο.Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0 υπέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου τον έλεγχο, όμως οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί και τελικά, ανεβάζοντας τον ρυθμό τους, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Παπαδόπουλο στο 60ο λεπτό.

Έκτοτε ο Ναυπακτιακός Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο και να πάρει ξανά το προβάδισμα, χωρίς επιτυχία, απέναντι στο Ζευγαράκι που διαχειριζόταν εξαιρετικά το αποτέλεσμα.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με το οποίο θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμη και τη νίκη στη Ναύπακτο, αλλά ο Πελεκάνος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα Δούρο, ο οποίος απέκρουσε και κράτησε το ισόπαλο 1-1.

Στην αντεπίθεση μετά τη φάση του πέναλτι, έπειτα από όμορφο συνδυασμό των παικτών του Ναυπακτιακού Αστέρα και γύρισμα του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή, παίκτης των γηπεδούχων ανατράπηκε από αμυντικό των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή κ. Ματσούκα να λέει «παίζετε».Με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, όπως και ο προπονητής της ομάδας της Ναυπάκτου, Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Κάπως έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τελικό σκορ.

Ναυπακτιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δούρος, Κωνσταντακόπουλος(85’Σταυρόπουλος), Καραγιάννης, Παλιάτσας Ι., Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Αθ., Πιστιόλης, Ζωιτάκης(70’Πελέκης), Γαβρίνας, Φράγκος, Γκόγκα.

Α.Ο. Ζευγαρακιου (Σπύρος Μπούρδος): Ρόκος, Κουλουκούρας , Καλιακμάνης (40’Ζαλοκώστας), Χαραλάμπους, Προβίδας, Παντής,Μπανάκας, Καμζέλας, Παπαδόπουλος, Πελεκάνος, Κούστας.

Δηλώσεις των προπονητών:

Πηγή: nafpaktianews.gr

Το άρθρο Πλήρωσε τις απουσίες του ο Ναυπακτιακός… 1-1 με τον Α.Ο. Ζευγαρακίου (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο agrinio24.gr.


agrinio24.gr