Την ίδια ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός και μίλησε για την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά τα νέα στις ειδήσεις. Εγώ αυτή την στιγμή λογοδοτώ στους ανθρώπους της κοινωνίας, καθώς κινούμαστε προς τα εμπρός ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βεβαίως αν θα έχω την τιμή να γινώ πρωθυπουργός. Υπάρχει πλουραλισμός στο κόμμα μας, υπάρχουν ελάχιστες διαφορές. Διαφωνώ με το ερώτημα ότι εγώ είμαι το άτομο που θα πάρει την χώρα προς τα εμπρός. Χρειάζεσαι ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι ενώ στα πάνω πατώματα της Κουμουνδούρου, σύμφωνα και με τα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, φαίνεται να υπάρχει κάποια συνεννόηση και να γίνεται προσπάθεια με damage control επιτροπών που θα εξετάσουν τις τέσσερις διαγραφές, η βάση του κόμματος «βράζει» και ο Στέφανος Κασσελάκης που ετοιμάζει περιοδεία στη Μακεδονία, έμαθε πως ο γραμματέας της νομαρχιακής Ημαθίας που θα τον υποδεχόταν προτίμησε να παραιτηθεί.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσεάκης εάν θέλει μπορεί να σταματήσει τις διαγραφές.

Τις τελευταίες, πάντως, άλλο είναι το hot θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα… παράσιτα στην επικοινωνία και η προσπάθεια να βελτιωθεί το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η απόφαση να βγαίνουν τα στελέχη του κόμματος με λίστα, με έγκριση του κόμματος δηλαδή, στα κανάλια.

Παράληλα το κλίμα παραμένει βαρύ μετά τις καταγγελίες Σκουρλέτη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, με την Δώρα Αυγέρη να λέει πως απλά είναι για γέλια. Αυτά σε απάντησή της προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που όμως σαφώς απευθύνεται και στον έως τώρα κομματικό συνοδοιπόρο Πάνο Σκουρλέτη.

«Οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ οι τάσεις πληθαίνουν, αυτή τη φορά με στόχο την στήριξη Κασσελάκη. Πρόκειται για το «Δίκτυο Κοινωνικής Αριστεράς» στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τεμπονέρας και η Δανάη Βουτυράκου.


Πηγή