Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Γλυφάδας βρίσκεται πασίγνωστο πρώην μοντέλο που κατηγορείται ότι εμβόλισε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 57χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε στην οδό Γούναρη, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το γνωστό μοντέλο διαπληκτίστηκε με τους αναβάτες της μηχανής. Στην συνέχεια ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γκάζωσε, έστριψε στην οδό Ιλίου- Σουλίου κι εκείνη τους ακολούθησε.

«Ο συγκεκριμένος άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η πρώην σύζυγος μου αμέσως άρχισε να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία, αλλά… με κλειστά τα τζάμια, αυτός τότε έβγαλε το κράνος τους άρχισε να χτυπά με το κράνος του το αυτοκίνητο και είναι εμφανείς οι ζημιές και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη», ανέφερε ο πρώην σύζυγος του μοντέλου.

Η 46χρονη άρχισε να τον καταδιώκει μέσα στους δρόμους της Γλυφάδας. Σε αυτό το σημείο, όπως καταγγέλλουν οι αναβάτες της μοτοσικλέτας, το γνωστό μοντέλο έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω τους.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο και βρέθηκαν στο έδαφος

«Την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί που δεν μπορείς να πας με κανονικό αυτοκίνητο, γιατί είναι κατσάβραχα. Δεν υπάρχουν κατοικίες, δεν υπάρχει τίποτα και εκεί πάνω στα κατσάβραχα η μηχανή ανατράπηκε και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός. Η σύζυγος του έχει υποστεί κάποια τραύματα. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι στο αυτοκίνητο που να προκύπτει ότι το αυτοκίνητο ακούμπησε τη μηχανή», συμπλήρωσε ο πρώην σύζυγος του μοντέλου.

Επί τόπου έφτασε ασθενοφόρο και παρέλαβε την 57χρονη, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στα άκρα, αλλά και η άμεση δράση που συνέλαβε το 46χρονο πρώην μοντέλο.

Η γειτονιά στη Γλυφάδα ανησύχησε από το περιστατικό, καθώς η οδηγός του αυτοκίνητού είναι γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και βρίσκεται σε συνομιλίες με τον δικηγόρο της, προετοιμάζοντας την απολογία της, η οποία θα γίνει αύριο, Δευτέρα.


Πηγή