Η γυναίκα συνεπιβάτης της μηχανής νοσηλεύεται τραυματισμένη, ενώ φαίνεται μεταξύ άλλων να έχει υποστεί και κάταγμα στα πλευρά.

«Η επιβαίνουσα στη μηχανή επιβεβαιώνει ως θέση της αυτό που από την αρχή έχει ειπωθεί, ότι η μηχανή εμβολίστηκε από πίσω από τζιπ που τους ακολουθούσε, με αποτέλεσμα η επιβάτης να εκτιναχθεί να πέσει στο έδαφος και να υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες στον αγκώνα, στα πόδια ενώ φαίνεται να έχει και κάταγμα πλευρών. Θα εξετασθεί και από θωρακοχειρουργό για τον κίνδυνο τραυματισμού των πνευμόνων από τα πλευρά και θα χειρουργηθεί την Πέμπτη», ανέφερε ο δικηγόρος Περικλής Ξηρογιάννης.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο τι προκάλεσε τον επικαλούμενο διαπληκτισμό, αλλά και την καταδίωξη που καταγγέλουν οι επιβάτες της μηχανής από την κυρία Βατίδου.

«Σε σχέση με την δική μου πελάτισσα δεν μου έχει αναφέρει κάτι για προηγούμενο περιστατικό που να σχετίζεται με την παραπέρα εξέλιξη. Υπήρξε ενδεχομένως κάποιος διαπληκτισμός για κάποιο θέμα αλλά τι υπήρξε ακριβώς, τι έγινε και οδηγήθηκαν τα πράγματα στο να ακολουθήσει το τζιπ την μηχανή και να την εμβολίσει θα το δούμε στην πορεία», συμπλήρωσε ο κος Ξηρογιάννης.

Ο οδηγός κατηγορεί την Εύη Βατίδου ότι παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και ακολούθησε διαπληκτισμός, κάτι που η ίδια αρνείται.

«Είμαι σοκαρισμένη, προσπαθώ να το ξεπεράσω. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει παραβίαση σηματοδότη», δήλωσε το πρώην μοντέλο.

Θρίλερ με την μοτοσικλέτα

Κλειδί στην υπόθεση είναι η κατάσταση της μοτοσυκλέτας, ενώ ο δικηγόρος της Εύης Βατίδου δηλώνει ότι η μοτοσυκλέτα που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό έχει εξαφανιστεί.

«Αυτός από ότι φαίνεται πήρε τη μηχανή και έφυγε γιατί η μηχανή δεν βρέθηκε απο κανέναν. Όταν λοιπόν πήγα στην αστυνομία λέω “παιδιά πού είναι η μηχανή;”», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος του οδηγού ωστόσο αναφέρει ότι η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού όπου ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση μένει.

Τι τελικά γίνεται με την μοτοσυκλέτα, είναι ή δεν είναι στο γκαράζ του σπιτιού και έχει ελεγχθεί από την αστυνομία;


Πηγή