Στην ερώτηση πώς βιώνει την περίοδο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση της «Ομπρέλας» και τις διαγραφές των «4», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως πήγαν στην Κεντρική Επιτροπή, μ’ ένα σχέδιο να ροκανίσουν το κόμμα. Για τα ψηφοδέλτια στο μέλλον είπε πως θα έχει celebrity και έβαλε τον πήχη στο 17%.

Για την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας ανέφερε ότι η πρώτη γραμμή άμυνας πρέπει να είναι επαγγελματικός στρατός. Για την στρατιωτική του θητεία είπε πως θα πάει μετά το συνέδριο.

Σχετικά τον φράχτη, δήλωσε πως δεν είναι δογματικά εναντίον του.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου για το “μαξιλάρι” των 37 δισ. ευρώ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως ο κ. Τσακαλώτος θα μπορούσε να έχει κάνει μια καλύτερη συνεννόηση.

Κατέθεσε στεφάνι στο ΕΑΤ – ΕΣΑ

Σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ ΕΣΑ και στην συνέχεια θα πάει και στην πορεία, παρά το ότι νωρίτερα η νεολαία αρνήθηκε να τον συνοδεύσει. Ενώ, σε μπλοκ στην πορεία θα κινηθούν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ με πανό.

Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί δημοσκόπηση που φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, με το ΠΑΣΟΚ να είναι στο 16% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14,7% στην εκτίμηση ψήφου σε έρευνα της Opinion Poll για το Action24.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε τον πρώτο κύκλο των επαφών του και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις.

Δεύτερες σκέψεις στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου

Όπως μετέφερε μέσω του ρεπορτάζ της η Χριστίνα Κοράη κατόπιν της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα είναι σκεπτική για το εάν θα αποχωρίσει ή όχι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επιπλέον, φαίνεται ότι τόσο ο κ. Ηλιόπουλος όσο και ο κ. Χαρίτσης μάλλον μένουν στο κόμμα.

Τέλος, μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει η πανελλαδική συνδιάσκεψη της Έφης Αχτσιόγλου.


Πηγή