Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Ασθενοφόρα και περιπολικά της αστυνομίας φτάνουν στο σημείο της τραγωδίας, στο ύψος της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με το όχημα που επέβαιναν δίδυμα αδέρφια και ανετράπη.

Ο θάνατος του νεαρού οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου είναι ακαριαίος.

«5 η ώρα το πρωί. Να πάω στο νοσοκομείο γιατί τράκαρε. Και βγαίνω έξω και βλέπω είχε πάρει το αμάξι το δικό μου, που το είχα εδώ αραχτό, βρήκε τα κλειδιά και έφυγε. Δίπλωμα είχε αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε γιατί είχε προϋπηρεσία στα τρακαρίσματα. Τίποτα δεν τον φέρνει πίσω πλέον», είπε ο πατέρας του θύματος.

Τα δύο αδέρφια, 23 ετών, απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

«Αυτή την στιγμή εγχειρίζεται ο Αντώνης και ο Πέτρος είναι στο δωμάτιο είναι… Έχει κάνει μέχρι στιγμής ότι ήταν να κάνει, είναι στο δωμάτιο περιμένουμε να μας πούνε οι γιατροί. Χτύπησαν στον δρόμο της Περαίας. Το πρόσωπο του ο ένας και οι δύο την λεκάνη και το πόδι», είπε η μητέρα των τραυματισμένων διδύμων.

«Βγήκε στο αντίθετο ρεύμα το άλλο αυτοκίνητο και χτύπησε στις μπάρες, έκανε κάποιες τούμπες και τερμάτισε μπροστά στο αυτοκίνητο των παιδιών. Είναι κρίμα, χάθηκε ένα παιδί, κρίμα», είπε ο πατέρας των τραυματισμένων παιδιών.

Τα δύο αδέρφια υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.


Πηγή