Την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας με πρώτο αυτό της ακρίβειας πρόταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Φθιώτιδα. Μιλώντας σε πολίτες στα Καμένα Βούρλα επανέλαβε τη δέσμευσή του για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές

«Το 41% είναι εντολή για επιτάχυνση των μεγάλων αλλαγών και για παρεμβάσεις οι οποίες διαρκώς θα κάνουν τις δική σας καθημερινότητα καλύτερη. Και σας διαβεβαιώνω ότι αυτό το μήνυμα το έχω ενστερνιστεί απόλυτα και εγώ και οι συνεργάτες μου και ξέρουμε ότι πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα στην υλοποίηση των μεγάλων αλλαγών», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ προκειμένου να δει από κοντά πώς δουλεύει η πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής», ενώ στην Αταλάντη σταμάτησε σε Ελαιώνα και μίλησε με παραγωγούς

Νωρίς το πρωί έκανε λόγο για κοσμογονία στις λιμενικές υποδομές σε εκδήλωση στο νέο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου.

«Συντελείται λοιπόν μια πραγματική κοσμογονία στις επενδύσεις που κάνουμε στις λιμενικές μας υποδομές, μία κοσμογονία που θα σας έλεγα, άργησε. Σκεφτείτε μια χώρα με τόσο μεγάλη και εκτεταμένη ακτογραμμή να έχει τα λιμάνια της ουσιαστικά παρατημένα, γιατί αυτή είναι η κατάσταση την οποία βρήκαμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Επισκέφτηκε επίσης το εργοτάξιο στον οδικό άξονα Μπράλου-Άμφισσας που θα συνδέει την κεντρική και βόρεια Ελλάδα με το δυτικό τμήμα της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και μεταφορές προς όφελος της οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών.


Πηγή