«Το όμορφο χαμόγελο είναι κάτι περισσότερο από τα μπροστινά μας δόντια.

Αυτό είναι το μήνυμα της ΑΙΜ για πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα και το κανει πράξη με κοινωνικές δράσεις και με την πρόσβαση στην στοματική υγιεινή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Άνθρωποι ευάλωτοι βρίσκουν ξανά το χαμόγελο τους στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAXIS, ένα θεσμό που για πάνω από δύο χρόνια, με την πλήρη στήριξη της ΑΙΜ προσφέρει δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες.

«Στα μικρά και ακριτικά νησιά οι κάτοικοι υποδέχονται πλέον με μια μεγάλη αγκαλιά την ομάδα Αιγαίου που υλοποιεί το πρόγραμμα της ΑΙΜ ”Βουρτσίζουμε Μαζί.”», τόνισε η Οδοντίατρος, Αθανασία Κυργιάννη.

Ήδη τα μέλη της ομάδας έχουν επισκεφθεί 9 νησιά παρέχοντας ενημέρωση και οδοντιατρικούς ελέγχους στους κατοίκους ενώ η κοινωνική προσφορά επεκτείνεται και σε άλλες δράσεις όπως η κατασκευή παιδικής χαράς στην ακριτική Θύμαινα.

«Η ΑΙΜ εδώ και 30 χρόνια μαθαίνει στα παιδιά με το πρόγραμμα βουρτσίζουμε μαζί τις σωστές μεθόδους και συνήθειες της καλής στοματικής υγιεινής. Οι όμορφες στιγμές κι οι αναμνήσεις πολύτιμες για όλους τους εθελοντές», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ Ομάδας Αιγαίου, Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Με την νέα της καμπάνια στα κοινωνικά μέσα, η ΑΙΜ φέρνει στο προσκήνιο τους ανθρώπους που εργάστηκαν με ζήλο και αυτοθυσία πίσω από τρεις μεγάλες δράσεις της και χάρισαν χιλιάδες χαμόγελα σε παιδιά, κατοίκους ακριτικών περιοχών και συνανθρώπους μας από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Πηγή