Η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, περίπου στις 09:30, στην οδό Αίαντος 8. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έφερε δύο τραύματα, στην κοιλιά και το στήθος. Η ΕΛΑΣ εντόπισε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και έμενε μόνη της στο σπίτι, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να στρέφονται προς τον πρώην σύζυγό της.

Τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Σημειώνεται πως στις 2 Δεκεμβρίου η 43χρονη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και είχε υποβάλει μήνυση κατά του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία. Το θύμα είχε αναφέρει στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της την χτύπησε, την απείλησε, της πήρε το κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Οι Αρχές δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ είχαν προτείνει στην 43χρονη να χρησιμοποιήσει το Panic Button και να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύει.

Ακόμη, η συμβουλή τους ήταν να μην παραμείνει στο σπίτι που έμενε με τον σύντροφό της και η 43χρονη πήγε στο πατρικό της προκειμένου να προστατευτεί, ωστόσο η ίδια εντοπίστηκε σήμερα νεκρή μετά από πυροβολισμό.


Πηγή