Και η φωτογραφία που την συνοδεύει με την βασίλισσα Λετίθια σε πολύ νεαρή ηλικία να τραβά τον εαυτό της φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο παλάτι και τα ισπανικά μέσα δεν σταματούν να δημοσιεύουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με την «Τhe Telegraph»: «Φήμες ότι η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια είχε σχέση ενώ ήταν παντρεμένη με τον βασιλιά Φελίπε. Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο ένας μακροχρόνιος φίλος της βασίλισσας που παντρεύτηκε την αδερφή της, ισχυρίζεται ότι είχε μια ρομαντική σχέση μαζί της».

Η ανάρτηση έγινε από τον 53χρονο επιχειρηματία ο οποίος σήμερα ζει στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο ίδιος και η Λετίθια διατηρούσαν σχέση από το 2000 πριν η δημοσιογράφος τότε γνωρίσει τον νύν σύζυγό της βασιλιά Φελίπε αλλά και πριν παντρευτεί την αδερφή της Λετίθια ενώ του αποκάλυψε ότι γνώρισε έναν άνδρα που θα της άλλαζε τη ζωή την ημέρα που ο ίδιος ετοιμαζόταν να της κάνει πρόταση γάμου.

O σκεπτικισμός και το … βιβλίο

Αρκετά Ισπανικά μέσα ωστόσο αντιμετωπίζουν τις αποκαλύψεις Χάιμε με σκεπτικισμό αναρωτόμενα γιατί η πρώην σχέση και πρώην γαμπρός της Λετίθια «αναστήθηκε» τώρα.

«Ο χαρακτήρας του Χάιμε ντελ Μπούργκο «αναστήθηκε» το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο πρώην σύζυγος της Θέλμα Ορτίζ και πρώην κουνιάδος της βασίλισσας Λετίθια μοιράστηκε μια προσωπική φωτογραφία με την οποία επικαλείται σχέση μαζί της. Το Διαδίκτυο έχει τρελαθεί προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί αυτός ο δικηγόρος που κάποτε ήταν «συγγενής» με τη βασιλική οικογένεια, δημοσίευσε τώρα αυτές τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της σημερινής βασίλισσας», γράφει το «el Periodico».

Η selfie της πασμίνας στο μπάνιο κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας χιλιάδες σχόλια.

Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίστηκαν το 2000 με την σχέση του να διατηρείται και μετά το 2004 οπότε και η Λετίθια γνώρισε τον διάδοχο τότε του θρόνου Φελίπε.

Ο Χάιμε το 2012 παντρεύτηκε την αδερφή της βασίλισσας με το ζευγάρι να χωρίζει δύο χρόνια αργότερα το 2014.

Ο Χάιμε πάντως φαίνεται να έχει βοηθήσει με πληροφορίες για το παλάτι και την Λετίθια τον συγγραφέα του βιβλίου «Λετίθια κι εγώ».


Πηγή