Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο όχημα του θύματος, το οποίο είχε κλέψει μετά τον ξυλοδαρμό της 43χρονης, την Παρασκευή.

Όταν ο 70χρονος έφυγε από τη Σαλαμίνα με το αυτοκίνητο είχε στην κατοχή του πέρα από την καραμπίνα που σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε δηλωθεί, είχε μαζί και το κινητό του τηλέφωνο.

Από το κινητό του τηλέφωνο και μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο, οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ρούχα, μάλλον στη προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο άντρας που υπέδειξε αναζητήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου τόσο στην οικία του, όσο και σε μέρη του νησιού που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα.

Η αδικοχαμένη γυναίκα είχε γνωρίσει πριν από 7 χρόνια τον άντρα που σήμερα θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της. Όταν εκείνος ήταν οδηγός σε σχολικό και η ίδια συνοδός παιδιών με αναπηρία.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Ο άνδρας βρίσκεται πλέον, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και δίνει την κατάθεσή του για το τί συνέβη.


Πηγή