«Ακούω όλα αυτά που ακούω και πραγματικά γίνομαι έξαλλη. Αμφισβητούμε την εμπειρία μίας κτηνιάτρου 30 ετών στα ζώα συντροφιάς κι εμπιστευόμαστε δύο κτηνιάτρους που ναι μεν είναι κτηνίατροι που δεν νεκροτόμησαν οι ίδιοι το ζώο», τόνισε η κα Πουλτίδου.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το έχουν κάνει λάθος. Εμείς θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα, είναι απαράδεκτα αυτά που λέγονται και γίνονται. Θα προσφύγουμε εναντίον αυτών που έβαλαν το ζώο σε αυτή την διαδικασία να περιφέρεται όλη μέρα σε ένα αυτοκίνητο. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να κατασχεθεί το ζώο, ήταν προϊόν εγκλήματος. Δεν είχε δουλειά κανένας κηδεμόνας να το περιφέρει από την Αράχωβα στην Καρδίτσα κι από την Καρδίτσα πίσω. Είναι έκνομο όλο αυτό, γιατί παραβιάζει όλη την κοινοτική οδηγία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα λυθεί το θέμα. Δεν ήρθα τυχαία εδώ, κάποιο λόγο έχω κι εγώ και κάποιες πληροφορίες έχουμε. Είδαμε τόσες μέρες να στοχοποιούνται άνθρωποι άδικα κι αυτό είναι επικίνδυνο».

Μία άλλη πτυχή της υπόθεση του Όλιβερ είναι ότι τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνική δικτύωσης βρίσκεται ψηλά το #cancel Arachova.

Επιχειρηματίας, ξενοδόχος της περιοχής σχολίασε σχετικά με αυτό: «Σαν επιχειρηματίες αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι σχεδόν όλα γεμάτα. Δεν έχουμε κάποιο σοβαρό αντίκτυπο. Αλλά η δυσφήμιση στην τοπική κοινωνία δεν μας αρέσει».

Tο χρονικό

Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής την 26η Νοεμβρίου.

Ο Όλιβερ βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.  Τότε η οικογένεια ανάστατη βγήκε στους δρόμους να τον ψάξει.

Τελικά αυτό που αντίκρυσαν το απόγευμα της Δευτέρας δεν θύμιζε σε τίποτε στον δικό τους Όλιβερ.

Η κακοποίηση του ζώου σοκάρει. Το πανέμορφο χάσκι έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε σπασμένα πλευρά ενώ είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.


Πηγή