Το «Τούνελ» εντόπισε τον νέο που τον απειλούσε. Στην αρχή φάνηκε ιδιαίτερα φιλικός και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην έρευνα για να εντοπιστεί «το φιλαράκι του».

Ανέφερε πως τελευταία φορά που τον είχε δει ήταν στις 24 Οκτωβρίου. Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε πως 21 του μήνα εξαφανίστηκε, δήλωσε πως δεν θυμάται ακριβώς και μπορεί να μπερδεύει τις ημερομηνίες.

«Εγώ προσπαθώ από το Viber να βγάλω άκρη γιατί ήξερα ότι θα με καλέσετε κάποια στιγμή και μάζευα στοιχεία λεπτό προς λεπτό για το πότε του μίλησα», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στον αγνοούμενο είπε ότι τα γνωρίζει αλλά έχει σβήσει τις συνομιλίες τους και δεν μπορεί να τα δει.

«Δεν μαλώσαμε ποτέ. Παρεξηγηθήκαμε για κάτι λεφτά, γι’ αυτό και τα απειλητικά μηνύματα. Για πλάκα τα λέγαμε. Δεν είχαμε σηκώσει ποτέ χέρι ο ένας στον άλλον και αυτό που λέτε για ένα κατσαβίδι που του κόλλησα στην πλάτη δεν ισχύει. Τα όπλα του τα έστελνα γιατί του άρεσαν…», ισχυρίζεται.

«Θα έρθω όπου θέλετε για να βοηθήσω για το θέμα των μηνυμάτων. Να πάω αν είναι και σε αστυνομικό τμήμα» καταλήγει ο «φίλος» του αγνοούμενου.


Πηγή