Με γνώμονα την προσφορά και την ευθύνη στην κοινωνία, η STIHL Hellas, θυγατρική του κορυφαίου ομίλου μηχανημάτων δασοκομίας και κήπου στον κόσμο, ανέλαβε την ανάπλαση του πάρκου στην συμβολή των οδών Πολυλά και Μητσάκη στα Πατήσια.

«Η ανάπλαση του πάρκου που βρισκόμαστε σήμερα στην οδό Πολυλά και Μητσάκη στα Πατήσια, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους γιατί προσφέρουμε στην κοινωνία ένα χώρο πιο φωτεινό, πιο πράσινο και πιο φιλικό σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες της Αθήνας», δήλωσε η Social Responsibility & Communication Supervisor Stihl Hellas, Βασιλική Σαλαμούρα.

Η δωρεά της εταιρείας περιλαμβάνει κατασκευαστικά έργα για τη διαμόρφωση διαδρόμων, χωματουργικές εργασίες, σύστημα αυτόματης άρδευσης, αναβάθμιση φωτισμού με LED.

Φυτεύτηκαν επιπλέον δύο μεγάλα πλατάνια, πάνω από 600 φυτά και θάμνοι, τοποθετήθηκαν πάνω από 300 τ.μ. χλοοτάπητα αναβαθμίζοντας το πάρκο τόσο αισθητικά όσο και οικολογικά.

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι κάτοικοι να το αγαπήσουν, να το χαρούν, να το προστατεύσουν, να το περιφρουρήσουν για να μπορέσει να τους προσφέρει αυτό το πάρκο πολλές στιγμές χαλάρωσης, ανάπαυσης και ξεκούρασης», συνέχισε η κ. Σαλαμούρα.

Με την ανάπλαση του πάρκου και θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια του δήμου Αθηναίων να δημιουργήσει μικρές «ανάσες» πρασίνου στα πρότυπα μιας σύγχρονης και βιώσιμης πόλης, η STIHL HELLAS έγινε έμπρακτα μέρος του προγράμματος «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ».


Πηγή